Cursul Practic Google Ads Nivel Mediu începe pe 27 ianuarie. Află ce obții dacă aplici.

Dacă citești acest articol, probabil ai auzit de Cursul Practic Google Ads Nivel Mediu care începe pe 27 ianuarie, dar încă te mai gândești dacă să aplici. Mai jos vei găsi informație care te va ajuta să iai decizia finală. 

Pentru început vreau să te asigur că nu vei găsi mai jos promisiuni că urmând acest curs îți vei rezolva toate lacunele legate de promovare. Nu ai cum să faci asta doar cu un instrument, de ce? Vom vorbi la curs despre asta. Cert este că  acest curs îți va reduce din timpul preconizat pentru însușirea setărilor și tehnicilor avansate în platforma Google Ads și te va învăța cum să le aplici corect. Iar după absolvire vei avea nevoie de un pic de curiozitate, perseverență și muncă continuă ca să obții rezultatele propuse. 

Deci, la temă. De ce ai trebui să aplici la Cursul Practic Google Ads Nivel Mediu dacă ai o afacere proprie sau un job în marketing?

Ai minim 12 motive! 
 

#1. Vei recapitula tot ce ține de campaniile Google Search și vei dezvolta abilități avansate  de lucru cu platforma Google Ads, altfel ca la finele cursului să poți să:

  • sporești vizibilitatea site-ului pentru ca să fii găsit de potențialii clienți;

  • optimizezi campaniile Search în baza rezultatelor obținute;

  • creezi anunțuri Google Ads care aduc vânzări;

  • creezi liste și campanii de Remarketing;

  • creezi campanii Display, Youtube și Gmail eficiente. 

#2. Fiecare ediție de curs este “rafinată” și adaptată la necesitățile și domeniul de activitate a cursanților. Astfel, pentru că, am avut tot mai multe solicitări de la cursanții despre cum să analizezi rezultatele obținute în  Google Analytics, programul acestui curs va conține o lecție separată dedicată doar platformei Google Analytics și posibilităților oferite de aceasta. 

#3. Vei obține informații relevante pieței locale, tehnici și metode recomandate și testate de specialiștii din cadrul agenției Google Partners în Moldova - Boomerang. Precum și vei avea posibilitatea să afli cum lucrează ultimele update-uri făcute de Google în platforma sa de publicitate în 2019. Care sunt ele poți afla AICI

#4. Pentru că cursul este format din 80% practică și 20% teorie, vei exersa și testa toate informațiile obținute în timpul cursului în campanii Google Ads reale și vei primi feedback și rezultate deja de la primele lecții. Mai mult, unul din studiul de caz la care vei lucra poate fi chiar contul sau compania ta.

#5. Avem liber la sesiuni de întrebări/răspunsuri legate de contul sau afacerea ta și nu doar, pe tot parcursul cursului. Iar după absolvire devii membru al unui Grup închis pe Facebook, unde ai posibilitatea să afli ultimele știri din domeniu de la specialiști locali sau să ceri ajutor în optimizarea campaniilor. 

#6. Beneficiezi de sesiuni de mentorat din partea specialiștilor cu peste 5 ani de experiență în Google Ads, pe tot parcursul cursului și timp de 1 lună după finisare.

#7. Ai oportunitatea să creezi parteneriate și legături durabile cu ceilalți participanți la curs, pentru că vei întâlni persoane din domenii diferite dar cu aceleași interese. Exact ca și procedura de targetare personalizată, despre care vei afla mai multe la curs. 

#8. Vei avea acces nelimitat la toate prezentările, înregistrărilor video din timpul lecțiilor,  rapoartele și resursele oferite în timpul cursului și după absolvire. 

#9. Dacă ești freelancer sau specialist în căutare de un job permanent, la curs ai posibilitatea să prinzi o ofertă. La fel și antreprenorii vor avea posibilitatea să vadă în acțiune specialiști Google Ads. Toți vor avea de câștigat! 

 #10. Vei obține o diplomă care atestă nivelul și aptitudinile tale de lucru cu platforma Google Ads.

 #11. Îți întoarcem toți banii înapoi, dacă nu vei fi mulțumit de informația oferită la curs. 

#12. Și dacă tot amâni, poate acest motiv te va convinge ;). Următorul Curs Practic Google Ads Nivel Mediu va avea loc primăvara târziu - 11 mai - 3 iunie. Nu lăsa ce poți face acum tocmai pentru primăvară. 

                                            Citește și Când și unde poți învăța să faci Google Ads ca un profesionist!

Detalii de salvat în calendar
 

Cursul Practic Google Ads Nivel Mediu este compus din în 9 lecții, 8 lecții dedicate platformei Google Ads și 1 lecție dedicată setărilor și rezultatelor din Google Analytics. Lecțiile au loc în zilele de marți și joi, orele 18.30 - 21.00 în decurs de 5 săptămâni.  Numărul de locuri este limitat - 15 persoane - perfect pentru un dialog eficient dintre trainer și participanți. Iar locul desfășurării este chiar în centrul Chișinăului - spațiul de co-working iHub, e un motiv și el, nu?! Formularul de înregistrare și mai multe detalii despre curs găsești aici

Ce trebuie să știi despre trainerul Tudor Plăcintă
 

Este specialist certificat Google cu peste 5 experiență. Până în prezent are în portofoliu peste 250 de clienți deserviți și un buget administrat de peste 1 000 000 euro. Este fondatorul  Agenției Google Partners în Moldova - Boomerang cu o echipă de 5 specialiști, fondatorul & trainerul  Prima Școală Google Adwords din Moldova cu peste 300 de absolvenți. Iar cel mai nou proiect în care este implicat este Prima Conferință despre Reclamele Pay Per Click din Moldova - PPC Day.

Acum știi tot de ce ai nevoie ca să duci reclamele tale Google Ads la alt nivel.  Ce zici, ne vedem pe 27 ianuarie? Formularul de înregistrare îl găsești aici

Vă sugerăm să lecturați și:

Când și unde poți învăța să faci Google Ads ca un profesionist

Indiferent de ești angajat, freelancer sau antreprenor, nu ezita să aplici la unul dintre Cursurile Practice Google Ads.

Citește mai mult 2020-01-13 870

Primii pași în Remarketing-ul din Google Ads

Multe și nebănuite sunt cauzele de ce o bună parte din vizitatorii unui site îl părăsesc în scurt timp și nu se mai întorc. Dacă ți se întâmplă și ție la fel, înainte să invoci mii de cauze și să cauți soluții acolo unde ele nu există, încearcă remarkenting-ul din Google Ads.

Citește mai mult 2019-05-07 1734

11 instrumente testate și recomandate pentru un specialist Google Ads

De la apariția publicității PPC au fost inventate și reinventate o suită de  instrumente, care au menirea să ne ajute zilnic să depășim provocările din mediul online.

Citește mai mult 2019-02-11 2314