Când și unde poți învăța să faci Google Ads ca un profesionist

Ce planuri ai setate pentru 2020? Planifici să înveți ceva nou sau să urmezi careva cursuri de specializare în digital marketing? 

Eu, Tudor Plăcintă, alături de echipa Boomerang, planificăm să obținem mai multe rezultate în campaniile pe care le setăm pentru clienții noștri, punând în aplicare noi strategii, instrumente și setări oferite de platforma de publicitate Google. Poți învăța și tu aceste tehnici la cursurile practice ale Școlii Google Adwords

Vezi mai jos lista de cursuri de la Școala de Google Adwords pentru prima jumătate a anului 2020 și rezervă-ți loc în perioada cea mai potrivită pentru tine!

27 ianuarie  - 12 februarie  - Curs Practic Google Ads Nivel Mediu 
 

Cursul este destinat tuturor celor care au experiență în setarea campaniilor Google Ads dar știu că pentru banii investiți ar trebui să aibă rezultate mai bune. Cursul are o durată de 4 săptămâni, iar la finalul acestuia vei fi capabil să optimizezi campaniile Search, setezi corect și optimizezi campanii de tip Display, Remarketing și YoutubeVezi aici programul și formularul de înregistrare

22, 23, 29 februarie, 1 martie   - Curs Practic Google Ads de Weekend
 

Primul și unicul curs din Chișinău unde poti învăța să setezi reclame Google avansate în doar 2 weekenduri. În comparație cu celelalte cursuri, la finalul acestui curs vei cunoaște cum să setezi toate tipurile de campanii și optimizările pentru acestea.Programul desfășurat și formularul de înregistrare le găsești aici

16 martie - 1 aprilie -  Curs Practic Google Ads pentru Începători 
 

Am conceput acest curs pentru persoanele care vor să facă cunoștință cu platforma de publicitate Google și toate oportunitățile de promovare pe care le poate oferi aceasta pentru afacerea sau jobul în care activează. La final vei pleca cu 1 sau mai multe campanii Search care vor înregistra deja rezultate.  Vezi aici programul și formularul de înregistrare

14 aprilie  - 07 mai - Curs Practic Google Ads (RU) 
 

Da, avem o noutate frumoasă! Pentru că am avut tot mai multe solicitări, lansăm cursul de Google Ads în limba rusă! Acesta va fi compus din 8 lecții în care vei avea posibilitatea să înveți să setezi toate cele 4 tipuri de campanii Google Ads: Search, Display, Remarketing și Youtube. Iar trainerul va fi colega mea Natalia Camerzan, specialist certificat Google cu peste 5 ani de experiență în domeniu. Programul și celelalte detalii vor fi disponibile curând.

11 mai - 3 iunie - Curs Practic Google Ads Nivel Mediu
 

O altă ediție de Curs Practic Google Ads Nivel Mediu din acest an, la care te poți înscrie și să beneficiezi și de reducere dacă urmezi Curs Practic Google Ads pentru Începători  din 16 martie - 1 aprilie sau nu ai reușit la cel care începe acum, pe 27 ianuarie. Las aici linkul spre formularul de înregistrare

Și asta nu e tot! Pregătim lansarea unui curs practic destinat instrumentului Google Tag Manager în care vei avea posibilitatea să înveți și să testezi setări importante pe site fără ajutorul programatorului. 

Deci, acum ești aproape pregătit ca să ai un an productiv! Indiferent de ești angajat, freelancer sau antreprenor, nu ezita să aplici la unul dintre Cursurile Practice Google Ads. Vei afla cum să setezi corect, optimizezi, să verifici setările altor specialiști și cel mai important, vei învăța cum să obții mai multe rezultate din publicitatea pe Google!

Dacă stai la dubii te pot ajuta să decizi! Completează formularul de aici și eu voi reveni cu un apel pentru a te consulta care curs este mai potrivit pentru tine. 

Pe curând! 

Vă sugerăm să lecturați și:

Prima Ta Campanie Google Search

Suntem aici să te ghidăm și să-ți împărtășim mici secrete care te vor ajuta în experiența ta Google Ads chiar de la prima campanie. Unul din cele mai importante lucruri pe care le-am învățat pe parcursul anilor, că fiecare campanie începe cu un check-list.

Citește mai mult 2019-02-08 1704

20 motive de ce trebuie să vii la un Curs Practic de Google Ads pentru începători

Astăzi e cel mai potrivit moment să aplici la un Curs Practic Google Ads pentru începători. Indiferent de domeniul tău de activitate, acest curs îți oferă posibilitatea să descoperi și să utilizezi cu succes instrumentele de creare a publicității în Google.

Citește mai mult 2019-02-18 3163

Ce este Google Ads?

Google Ads este instrumentul de promovare oferit de Google care poate fi util la orice etapă de dezvoltare a proiectului și se integrează ușor în oricare strategie de marketing.

Citește mai mult 2019-02-07 3249