Bun venit pe blogul Boomerang!

Aici împărtășim cu tine tot ce am aflat noi despre Google Ads în peste 5 ani. Pe lângă chestii teoretice și noutăți de ultimă oră implementate de Google, vrem să primești și o doză bună de cunoștințe, sfaturi și vorbele bune despre toate tipurile de campanii - Search, Display, Youtube și Remarketing.
Vino să lansezi boomerangul Google Ads împreună cu noi!

Google Analytics 4: Upgrade pas cu pas

Recent, Google Analytics a făcut posibilă migrarea de la vechea versiune Analytics la cel mai nou update în analiza datelor web - Google Analytics 4. În acest articol vei afla cum să setezi pas cu pas noul upgrade și să obții toate beneficiile unui cont de analiză GA4.

Citește mai mult 2020-11-26 151

Ce este noul Analytics 4 și cum lucrăm cu el în 2020

Anul 2020 este un an al upgrade-urilor de la Google. Nu a fost o excepție și produsele de analiză web, iar spre final de an utilizatorii de Google Analytics au primit o veste bună...

Citește mai mult 2020-11-13 188

5 setări pentru ca algoritmul Google Ads să lucreze în favoarea ta

Algoritmul Google Ads nu întotdeauna lucrează în favoarea distribuitorilor de publicitate și asta înseamnă mai multe cheltuieli. Mai jos află care sunt cele 5 tipuri de date pe care trebuie să le utilizezi dacă vrei să ai rezultate mai bune.

Citește mai mult 2020-11-02 183

5 trucuri care te ajută să creezi campanii Google Ads cu adevărat eficiente

Azi vreau să îți arăt 5 trucuri care te ajută să creezi Campanii Google Ads cu adevărat eficiente, pe care s-ar putea să nu le cunoști încă, dar care te vor ajuta să obții rezultate mai bune pentru fiecare campanie pe care o setezi.

Citește mai mult 2020-10-08 1918

Cum algoritmul Google Ads te face să pierzi buget

Ți s-a întâmplat vreodată să setezi o campanie Google, să cheltui tot bugetul, și să nu ai rezultatele dorite? Dacă da, atunci află că există o soluție!

Citește mai mult 2020-10-07 182

Faci și tu aceste greșeli când setezi campanii Google Ads?

Știi că și specialiștii greșesc... câteodată?! Unele greșeli pot părea minore și neimportante dar pot decide succesul campaniei. De obicei ele sunt făcute din lipsă de atenție, timp sau grabă…

Citește mai mult 2020-09-21 145

Cum știi dacă merită să investești buget în reclamele Google

Prezența afacerilor în domeniul online nu mai este un lux, dar o necesitatea. De aceea e foarte important să cunoști ce canale de promovarea se potrivesc cel mai bine afacerii tale și în care din ele merită să investești buget.

Citește mai mult 2020-09-01 296

Curs Online - Reclame Google Ads cu Zero Risc

Școala Google Adwords prezintă în exclusivitate Cursul Online – Reclame Google Ads cu Zero Risc! Cursul online care nu trebuie să îl ratezi dacă nu ai timp de pierdut, nu vrei terminologie complicată și ai nevoie de rezultat garantat.

Citește mai mult 2020-05-18 1426

Google Ads pe timp de criză. Cum să vinzi atunci când nimeni nu cumpără

Antreprenorii știu că au nevoie de reclame Google Ads, dar nu prea știu de unde să înceapă. Ce-i de făcut când vânzările scad, iar oamenii nu mai vizitează afacerile offline din cauza pandemiei?

Citește mai mult 2020-05-07 419
1
2
3
4
5