Cum algoritmul Google Ads te face să pierzi buget

Ți s-a întâmplat vreodată să setezi o campanie Google, să cheltui tot bugetul, și să nu ai rezultatele dorite? Dacă da, atunci află că există o soluție!

Tot mai mulți antreprenori întâlnesc aceiași problemă ca și tine. Majoritatea dintre ei au găsit informație gratuită  despre cum să creeze un cont, au lansat încrezători prima lor campanie, pentru ca mai apoi să își dea seama că au pierdut bugetul in zadar. Însă lipsa de experiență și algoritmul Google le-a creat mari găuri în buget. 

Tu însă nu trebuie să faci același lucru.

De aceea te invităm să participi la  un Webinarul GRATUIT. Joi, 15 octombrie, ora 19.00, Tudor Placintă organizează un Webinar LIVE despre ,,Cum algoritmul Google Ads te face să pierzi buget’’, bazat pe experiența sa de mai bine de 6 ani în calitate de expert Google Ads.
 

Pe parcursul webinarului vei afla: 

 • Cum să optimizezi corect o campanie, astfel încât să nu pierzi buget.

 • Cum să eviți trucurile pe care le folosește Google ca să cheltui mai mulți bani pe reclame.

 • Locul unde bannerele tale nu trebuie să apară NICIODATĂ.
   

Acest webinar este pentru tine dacă: 

 • Ai creat cel puțin o campanie Google Ads, nu ai obținut rezultate, iar acum ești sigur că ,,Google Ads nu funcționează pentru mine'

 • Consumi bugete mari pe reclamele Google și nu înțelegi unde se duc banii tăi.

 • Vrei să fii sigur că setezi corect prima ta campanie Google Ads, astfel încât să nu pierzi buget.

 • Ai un buget mic pentru reclamele Google și vrei să știi cum îl poți cheltui cât mai eficient.
   

Cine este Tudor Plăcintă?

Acum 6 ani,  în momentul în care a aflat pentru prima dată că algoritmul Google Ads folosește fel de fel de trucuri care îl face să piardă buget, a rămas șocat. Nu înțelegea de ce trebuie sa te lupte în primul rând cu algoritmul Google, pentru a avea rezultate.

În primul an ca expert Google  Tudor a pierdut bugete considerabile din buzunarul propriu, până și-a  dat seama care sunt aceste trucuri. În ultimii 6 ani a ajutat sute de studenți să evite aceste trucuri, în cadrul cursurilor de la Școala Google Adwords.

În toți acești ani, a urmărit atent update-urile Google Ads, ca să afle fiecare truc nou pe care îl folosește algoritmul, și am economisit bani pentru mai mult de 300 de clienți cu care a lucrat.

Pe parcursul celor 6 ani a administrat eficient peste 1.500.000 Euro buget împreună cu echipa sa din agenția Boomerang care este Agenție Parteneră Google. A urmărit atent update-urile Google Ads și a descoperit fiecare truc nou pe care îl folosește algoritmul ceea ce la ajutat să economisească bani pentru mai mult de 300 de clienți cu care a lucrat. 

În decembrie 2019 a organizat Prima Conferință despre Reclamele Pay Per Click din Moldova - PPC Day cu peste 180 de participanți.

Experiența lui Tudor  din ultimii ani, te va ajuta să optimizezi eficient campaniile Google Ads pe care le creezi astfel încât să nu pierzi buget.

Participă la webinar 👉 https://bit.ly/2Gr2TcF  și află cum să te ferești de capcanele algoritmului.

#Joi - 15 octombrie.
#Ora - 19:00.

Vă sugerăm să lecturați și:

Nu sunt articole similare