Află cum a fost la Seminarul Gratuit: Google Ads de la A la Z

Joi, 24 octombrie a avut loc cel mai așteptat Seminar Gratuit despre Google Ads.

La eveniment au venit peste 200 de persoane. Ne-am bucurat să vedem printre participanți colegi din domeniu, persoane care nu pierd nici un eveniment organizat de echipa #Boomerang și Tudor Plăcintă dar și fețe noi, care au aflat de curând despre acest instrument și au fost curioase să afle cum funcționează și ce beneficii aduce. 

Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă degajată dar și interactivă. Exact așa cum au loc discuțiile între prieteni atunci când vorbesc despre lucrurile pe care le plac. Am discutat mult despre tipurile de campanii Google Ads: Search, Display, Remarketing sau Youtube și eficiența lor în anumite domenii de business. Despre cum să aduci clienții potențiali din mediul online direct pe site? Despre modificările introduse de Google în anul 2019 pentru platforma sa de publicitate. Dar și cu poți fi mai bun decât concurenți la capitolul Google Ads și ce strategii de securitate dezvoltă Google pentru protecția utilizatorilor, cât și a clienților săi. Toate acestea asortate frumos cu ponturi profesionale deja verificate de echipa #Boomerang. Vezi acest video ca să te convingi: 

Momentul culminant al serii a fost prezentarea de către Tudor a unuia dintre studiile noastre de caz. Îl găsești cu toate detalii, poate și mai multe AICI

Mulțumim tuturor pentru participare, curiozitate și încredere! Și pentru toate întrebările, cei prezenți la eveniment știu de ce! Sperăm că fiecare participant și-a formulat deja un răspuns propriu la întrebarea: de ce Google Ads este cea mai eficientă metodă de promovare a secolului XXI? Noi promitem să revenim la anul cu o nouă ediție, la fel de plină că informație utilă. Până atunci, ne ținem de cuvânt: participanții Seminarului Gratuit: Google Ads de la A la Z au un bonus special - o consultație gratuită de la expertul Tudor Plăcintă.  

Pe curând!

Vă sugerăm să lecturați și:

Ce trebuie să știi despre SEO, Google ADS și Analytics?

Indiferent de domeniul de activitate, prezența pe Google a oricărei companii sau afaceri este obligatorie! Iar poziția pe Google trebuie să devină un punct forte! De ce?

Citește mai mult 2019-03-18 4305

11 instrumente testate și recomandate pentru un specialist Google Ads

De la apariția publicității PPC au fost inventate și reinventate o suită de  instrumente, care au menirea să ne ajute zilnic să depășim provocările din mediul online.

Citește mai mult 2019-02-11 2017

Checklist: 10 PUNCTE importante pentru verificarea corectitudinii setării campaniilor Google ADS

Am conceput acest ghid pentru a fi suport informațional de încredere pentru orice specialist Google Ads, care vrea să fie sigur de calitatea lucrului pe care îl livrează, dar și pentru cealaltă baricadă - compania client.

Citește mai mult 2019-03-27 1741