Cum poți învăța Google Ads în doar 2 săptămâni

Dacă citești acest articol, cu siguranță ești în căutarea soluției optime care să te ajute să înveți cum să aplici unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare pe Google. Poate ai și încercat să studiezi desinestătător cum să setezi o Campanie Google Ads. Sau deja lucrezi cu un specialist sau agenție Google Ads care setează în contul tău campanii și vrei să știi mai multe despre ce se petrece acolo. Sau ești student sau freelancer și ai tot auzit că Google Ads îți poate aduce un job modern, dinamic și bine plătit. 

Oricine nu ai fi, din categoriile descrise mai sus, dacă mereu mai ești și în lipsă de timp, soluția optimă de a învăța Google Ads pentru tine este Cursul Practic Google Ads de Weekend. Acesta va avea loc în weekendurile  22 - 23 februarie și 29 februarie - 1 martie la Școala Google Adwords. Dacă timpul este principalul tău motiv să aplici, vezi programul și formularul pentru înregistrare aici

Însă dacă ai nevoie de mai multe argumente pentru decizia finală, află mai jos câteva beneficii pe care le poți avea dacă urmezi un Curs Practic Google Ads de Weekend. 

Ai timp pentru job și timp pentru studii 
 

Datorită faptului că orele de curs se desfășoară în weekend, poți utiliza timpul săptămânii pentru un job full time sau activitatea care îți ocupă tot timpul. În așa mod reușești să-ți stabilești un program flexibil în care vei avea timp destul pentru a fi și angajat responsabil și student sârguincios, într-o singură săptămână!

Ai timp și pentru studii și pentru familie, iubit(ă) și prieteni 
 

Știu că weekend-ul este timpul pe care fiecare dintre noi îl dedică familiei. Dar dacă ești o persoană matinală orarul acestui curs îți va plăcea și mai mult. Acestea au loc în intervalul de ore 9:30 - 14:00, astfel ca tu să fii acasă deja la prânz. 

Ai timp de asimilare și practică 
 

Cu fiecare curs de weekend încheiat, mă tot conving că studenții asimilează și pun în practică mai eficient cunoștințele obținute la curs. Îmi explic doar prin faptul că au la dispoziție aproximativ o săptămână între orele de curs pentru a analiza și însuși informația. 

Ieși din zona de confort 
 

Un curs de weekend înseamnă să ieși din zona de confort mai mult decât pentru alt gen de activități sau evenimente. Asta pentru că a veni la un curs înseamnă să evoluezi, iar pentru aceasta este nevoie de a te supune unui efort personal, poate chiar va trebui să învingi lenea care ne cuprinde în weekend!

Obții aceeași calitate
 

Trebuie să știi că, Cursul Practic Google Ads de Weekend nu este inferior celorlalte care au loc serile în timpul zilelor de muncă! Calitatea orelor de curs și a informațiilor este asigurată, întrucât acesta are același program, iar eu, trainerul sunt deschis și predau cu același entuziasm pentru studenții mei. 

Înveți mai rapid și intensiv 
 

Partea bună și cea cu care mă mândresc eu în calitate de trainer este programul cursului. Am reușit să includ în cele 4 lecții de curs a câte 3,5 ore toată informația pe care o predau la Cursurile Practice Google Ads nivel începător și mediu. Mai mult, înainte de fiecare curs fac un update prezentărilor și includ modificările pe care Google le operează pe platforma sa de publicitate. Astfel la finele cursului vei fi capabil să setezi campanii Google Ads de tip: Search, Display, Youtube și Remarketing. 

Mult networking
 

Acest beneficiu se atribuie tuturor cursurilor Școala Google Adwords fără excepție - calitatea networkingului de care au parte studenții mei. Pe lângă informațiile teoretice și practice despre publicitatea pe Google, la Cursurile Practice Google Ads se face schimb de multă experiență în afaceri, carieră, dezvoltare personală și inovație.

Număr limitat de persoane 
 

Un alt beneficiu caracteristic cursurilor din cadrul Școlii Google Adwords, însă pentru cel de weekend este mai sesizabil. Trebuie doar să rezolvi un mic raport matematic - timpul orelor de curs/nr.de persoane = calitate. 

Confort în traffic
 

Îmi doresc să ajut cât mai multe persoane care vor să învețe cum să utilizeze unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare pe Google, iar Cursul Practic Google Ads de Weekend mă ajută să excelez la acest capitol. În rezultat, printre cursanții de la cursurile precedente au fost persoane ce locuiesc la Bălți, Orhei, Ungheni, dar și localitățile apropiate capitalei. La fel, personal mă bucur de traseul mai liber în diminețile de weekend, mai ales când și studenții din oraș specifică acest lucru.  

Mai multă concentrare
 

Dacă ești persoana care se dedică unui lucru în întregime, atunci la sigur acest argument te va convinge să aplici. Asta pentru că în weekend vei fi mai departe de preocupările jobului și celelalte griji cotidiene și vei putea să oferi atenție maximă lecțiilor de Google Ads. 

Și un ultimul argument care cred că te va convinge să aplici chiar de azi la Cursul Practic Google Ads de Weekend este că în cei peste 5 ani ai mei de experiență am administrat buget peste 1 mln de euro setând și optimizând campanii de promovare pe Google. Iar din 22 februarie te voi învăța și pe tine. 

Aplică acum!

Vă sugerăm să lecturați și:

Studiu de Caz: Cum să dublezi vânzările atunci când micșorezi bugetul de 2 ori?

Dynamic Search Ads (DSA) - campaniile de acest tip se recomandă a fi implementate pentru site-uri de e-commerce sau site-uri mari și foarte mari, cu peste zece mii de produse.

Citește mai mult 2019-05-27 1690

Primii pași în Remarketing-ul din Google Ads

Multe și nebănuite sunt cauzele de ce o bună parte din vizitatorii unui site îl părăsesc în scurt timp și nu se mai întorc. Dacă ți se întâmplă și ție la fel, înainte să invoci mii de cauze și să cauți soluții acolo unde ele nu există, încearcă remarkenting-ul din Google Ads.

Citește mai mult 2019-05-07 1525

11 instrumente testate și recomandate pentru un specialist Google Ads

De la apariția publicității PPC au fost inventate și reinventate o suită de  instrumente, care au menirea să ne ajute zilnic să depășim provocările din mediul online.

Citește mai mult 2019-02-11 2093